Matematik

Matematik - procent

15. august 2013 af JosefineBLLB (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej. Hvordan plusser man med procenter? Jeg har et spørgsmål der hedder: 4 + 150% (der må ikke bruges lommeregner) nogen der vil hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. august 2013 af mathon

     4 + 4•1,5 = 4•(1+1,5) = 4•2,5 = 10

.

eller
          50% af 4 = 2

        150% af 4 =  (50% af 4)  +  (50% af 4)  +  (50% af 4) = 2 + 2 + 2 = 6

        4 + (150% af 4) = 4 + 6 = 10   


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2013 af SuneChr

# 0

"plusser" vil sige, at addere, at lægge sammen. Jeg tror kun, det er 0. eller 1. klasses matematik der godkender glosen.

Der burde have stået:  4 + 150% af 4 . Som det står i # 0, må svaret være:  4 + 150% = 4 + 1,5 = 5,5


Skriv et svar til: Matematik - procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.