Fysik

strømkilder og batteri

15. august 2013 af Lektiefreak1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey folkens :D

sider og har problemer med en opgave, nogen der evt kunne hjælpe mig i gang? på forhånd tak. opgaven er vedhæftet.

Vedhæftet fil: Unavngivet 12.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
15. august 2013 af mette48 (Slettet)

Samlet modstand 2Ω +3Ω = 5Ω

Strømstyrke ifølge Ohms lov    U = R*I hvor U=10V og R=5Ω ⇒ 10=5*I ⇒ I=2 amp

U2=R2*I ⇒ U2=3*2V = 6V


Skriv et svar til: strømkilder og batteri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.