Matematik

Matematik - procent HJÆLP

18. august 2013 af JosefineBLLB (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej!


Jeg har simpelthen glemt alt om det her. Spørgsmålet lyder: hvor meget længere er C end A, og det er 40 cm. C er 80 cm lang, og A er 40 cm lang. Så står der: beskriv i procent, hvor meget C er længere end A. Det er her jeg har brug for hjælp, for jeg har glemt, hvordan man gør

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. august 2013 af Gliates (Slettet)

C er længere end A   (40/80)*100= 50%  


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2013 af mette48 (Slettet)

Hvis A er 40 cm og C er 80 cm er C 40 cm længere end A hvilket er 40/40*100% = 100%

kontrol A er 40 cm

C er 100% længere end A, C=40 + 100% af 40 = 40 + 40*100/100 = 80cm


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. august 2013 af Gliates (Slettet)

Undskyld.. Havde ikke læst opgaven helt igennem! 

 

#2 er helt korrekt!

 

 


Skriv et svar til: Matematik - procent HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.