Matematik

Cirklens ligning

25. august 2013 af clairesafieh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder med opgaven: find ligningen for den cirkel, der har centrum (5,6) og som går gennem punktet med koordinatsæt (8,7) 

hvad gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2013 af SuneChr

Cirklen har ligningen

(x - 5)2 + (y - 6)2  =  r2

Indsæt x = 8 og y = 7 og find derved radius r.


Skriv et svar til: Cirklens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.