Matematik

HJÆLP!!!

25. august 2013 af Zara12354 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvad er:  5 . 2b - 3 . 3b + 2 . 4a - 2 . 5a = ??  19a + 12 - (2a - 5) =??  12x - (3x + 4) - (-5 + 2x) = ??? (jeg skal både forkorte regnestykkerne og jeg skal også skrive resultatet) HJÆLP PLEASE!!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2013 af mathon

                    5•2b   -   3•3b   +   2•4a   -   2•5a                        hvert led beregnes for sig

                    10b   -   9b   +   8a   -   10a

                    b   - 2a


Svar #2
25. august 2013 af Zara12354 (Slettet)

Ja tak, men hvad er det sidste du har skrevet b - 2a? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2013 af JG0005 (Slettet)

#2 ja, han har skrevet b-2a


Skriv et svar til: HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.