Matematik

Reducere?

29. august 2013 af Wihi (Slettet)

Jeg har brug for hjælp til at reducere.. 

Opgave 1: 

Reducerer udtrykket (a+2b)^2 - (a+2b)(a+b)

 

Opgave 2. 

En funktion f er givet ved: f(x)=2ln(x)+5x^3

Bestem f'(2)

 

Hvordan løser jeg disse to opgaver? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2013 af LubDub (Slettet)

Opgave 1

         start med at sætte (a + 2b) uden for parantes - reducer derefter

         (a + 2b)2 - (a + 2b)•(a + b) = (a + 2b)• ...

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2013 af LubDub (Slettet)

Opgave 2

       differentier f(x) og indsæt x = 2 i f '(x)

       benyt at (ln(x)) ' = 1/x 
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2013 af 123434 (Slettet)

1# Hvad får du den til?


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. august 2013 af LubDub (Slettet)

#3

  hvad er dit forslag?


Svar #5
29. august 2013 af Wihi (Slettet)

Jeg forstår ikke hvad du mener med opgave 1..

Hvordan?

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. august 2013 af LubDub (Slettet)

#5

         (a + 2b)2 - (a + 2b)•(a + b) = (a + 2b)•(a + 2b -(a+b)) = ..


Skriv et svar til: Reducere?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.