Matematik

reducer

29. august 2013 af NeedHelpPlz (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej allesammen

har et lille problem med denne opg jeg har fået får

 

 

4a * (a - 5b) + 20ab 

  kan ikke det der med 20ab


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2013 af Mathematica (Slettet)

gang ind i parentesen med reglen a(b+c)=ab+ac og brug at:

x*ab-y*ab=(x-y)*ab

så bliver det pænere


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2013 af LubDub (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2013 af 123434 (Slettet)

4a^2-5ab+20ab=4a^2+15ab

Skil a^2 og ab ad. 


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.