Matematik

reducer

29. august 2013 af NeedHelpPlz (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej du.

har et lille stykke for dig som jeg ikke selv kan klare og vil gerne vide hvordan

 

4a * (a - 5b) + 20ab er helt væk på den her så håber du kan klare den


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2013 af Stats

4·a · (a - 5·b) + 20·a·b = (4·a·a - 4·a·5·b) + 20·a·b = (4·a2 - 20·a·b) + 20·a·b = 4·a2 - 20·a·b + 20·a·b = 4·a2

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2013 af LubDub (Slettet)

   4a · (a - 5b) + 20ab = 4a2 - 20ab + 20ab = 4a2

   ingen grund til at sætte unødvendige paranteser


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2013 af Stats

#2

Jeg sætter parenteserne for forståelsens skyld.. Man skal hvide hvad der sker inde i parentesen.. Lærebøger forklare det ligeledes...

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.