Matematik

Omregning af karat'er i guld

29. august 2013 af bertel98 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvis (750 / 1000) = (18 / 24)

Hvad er så (585 / 1000) = (?? / 24)


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. august 2013 af SuneChr

585 / 1000  =  x / 24      er det samme som

x =  24·585 / 1000


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2013 af 123434 (Slettet)

Du ganger med 24 på begge sider af lighedstegnet. Som gjort af 1#


Skriv et svar til: Omregning af karat'er i guld

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.