Matematik

Procent -> Brøker

30. august 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hej!

Hvad skal jeg her?

Lav procenttallene om til brøker:

33 1/3 % = .../...

62 1/2 % = .../...

66 2/3 % = .../...

6 1/4 % = .../...

87 1/2 % = .../...

4 1/6 % = .../...

osv.

 

Hvad i alverden skal jeg? :o

På forhånd, tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2013 af SuneChr

Lav procenttallet om til uægte brøk og divider denne med 100 . Forkort herefter mest muligt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2013 af Gliates (Slettet)

#1

Er dette korrekt?

 

Hvordan laver man brøkstrege?.....

33 1/3 = 100/3/100 = 100/3*100 = ...

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. august 2013 af SuneChr

# 2

        Forkort.

De vandrette brøkstreger laves i et system, der hedder LaTeX , som kan hentes på nettet.
Det kræver noget øvelse, men når man har prøvet nogle gange, er det ikke så svært.


Svar #4
30. august 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hvordan i alverden har du fået det til 25/6???


Brugbart svar (1)

Svar #5
30. august 2013 af SuneChr

# 4

4 = 24/6  dertil lægges  1/6

# 2

Vedhæftet fil:SP 3008131508.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #6
30. august 2013 af Gliates (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. august 2013 af Gliates (Slettet)

#5

 

Hvordan sætter man det ind på en internetside, f.eks Sp?

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. august 2013 af SuneChr

# 7

Højreklik på det du har skrevet i LaTeX

          og   kopier

Klik på kæden øverst i Opret svar boksen.
Indsæt.


Brugbart svar (0)

Svar #9
30. august 2013 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #10
30. august 2013 af mathon

se

Vedhæftet fil:brøk til procent.docx

Brugbart svar (0)

Svar #11
30. august 2013 af SuneChr

# 10

Formodentlig er det princippet i udregningen, spørgeren er ude efter.


Brugbart svar (0)

Svar #12
30. august 2013 af Gliates (Slettet)

#11

 

Mange tak for hjælpen med LateX :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #13
30. august 2013 af Gliates (Slettet)

#11

Det er komplet umuligt for mig, at få den frem...

Jeg gør som du  har skrevet, men kan ikke få den til det. Kan du eventuelt tage et screenshot mere, hvor du viser hvordan man indsætter det?

 


Brugbart svar (0)

Svar #14
30. august 2013 af Gliates (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #15
30. august 2013 af Gliates (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #16
30. august 2013 af Gliates (Slettet)

Undskyld alle indlæggene folkens, skulle blot prøve noget


Brugbart svar (0)

Svar #17
30. august 2013 af SuneChr

Prøv dette:

Vedhæftet fil:SP 3008131652.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #18
30. august 2013 af Gliates (Slettet)

Hold da fast.. det var noget af en beskrivelse #17!

Fandt ud af det, dog åbnede den i et nyt vindue.. 

Prøver din guide :)

 


Svar #19
30. august 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#5

Vil du sige = 4*6+1?

Er det hvad du gør eller????


Brugbart svar (1)

Svar #20
30. august 2013 af SuneChr

# 19

Ja, det er rigtigt, hvad du skriver.


Forrige 1 2 Næste

Der er 25 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.