Fysik

Isolering af Z

01. september 2013 af Yawnz (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

 

Jeg har lidt svært ved at løse følgende ligninger, hvor jeg skal isolere z:

 

z*t-z*p=U

(z+a)(b+c)=0

(a-z)*t=m

 

Mange tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2013 af Jerslev (Slettet)

#0: Er nok mere et matematikspørgsmål end fysik.

1: Sæt z udenfor parantes.

2: Gang paranteserne sammen og reducer.

3: Gang t ind i parantesen.


Svar #2
01. september 2013 af Yawnz (Slettet)

undskyld, men kan du lige prøve igen


Skriv et svar til: Isolering af Z

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.