Matematik

reducering

01. september 2013 af flowerpowerpigen (Slettet)

 (2a/b^3 )^4⋅b^0

hvordan skal jeg gøre det?

 

eller denne her

(√x⋅?x)/x^3


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2013 af LubDub (Slettet)

prøv at skrive det op igen med paranteser og uden uforståelige tegn


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2013 af Okapipasser

#0

Der er nogle forskellige regneregler du kan bruge:

1)     (x/y)^n = (x^n) / (y^n) = x^n * y^(-n)

2)     (x^n)^m = x^(n*m)

3)      x^0 = 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2013 af 123434 (Slettet)

Den anden får jeg til.

(√x*x)/x^3

(x)/(x^3)

(x)^(1-3)=x^-2

Ved ikke om det er korrekt


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.