Matematik
Forstørrelsesfaktor
27. oktober 2005 af
JuMMe^ (Slettet)
Hejsa jeg har lavet en opgave med forstørrelses faktor, selve opgaven lyder sådan :
Trekant ABC og A’B’C’ er ensvinklede. Bestem de resterende sider når a= 2, a’= 4,1, c’= 3 og b=8. tegn endvidere en skitse af de to trekanter
min besvarelse:
a = 2
b = 8
c = 1,46
a' = 4,1
b' = 16,4
c' = 3
k = 2,05 som er forstørrelses faktoren
Trekant ABC og A’B’C’ er ensvinklede. Bestem de resterende sider når a= 2, a’= 4,1, c’= 3 og b=8. tegn endvidere en skitse af de to trekanter
min besvarelse:
a = 2
b = 8
c = 1,46
a' = 4,1
b' = 16,4
c' = 3
k = 2,05 som er forstørrelses faktoren
Svar #3
06. november 2008 af Qedame (Slettet)
Hvis jeg nu har et spørgsmål der lyder som følgende: Trekant ABC har sidelængder 16,18 og 24. Trekant A1, B1,C1, har sidelængder 40, 45, og 59 er trekanterne ensvinklede?
Skriv et svar til: Forstørrelsesfaktor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
