Matematik

hjælp

01. september 2013 af LW09 (Slettet)

nogen som kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2013 af Heptan

Andengradspolynomiet er: x^2-2x

Stamfunktionen til denne er ovenstående funktion integreret. F(0) = 2 betyder at stamfunktionen skærer y-aksen i punktet (0,2).

 


Svar #2
01. september 2013 af LW09 (Slettet)

Er dette svar på opgaven ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, du skal bestemme den stamfunktion F(x) til 2.-gradspolynomiet, der opfylder F(0) = 2.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september 2013 af Heptan

x^2-2x integreret giver vist (1/3)x^3-x^2+k ...så mangler k vist bare. ..?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. september 2013 af LeonhardEuler

Konstantleddet k, kan findes ved hjælp af det ''punkt #0 har fået''.

F(0)=2

Insæt værdierne i stamfunktionen og isoler k.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.