Fysik

Hjælp!!

04. september 2013 af hans1995 (Slettet) - Niveau: B-niveau

n 5 kg tung genstand foretager en jrevn cirkel- bevrgelse som har radius 0,8 m. Pe 35 s fore- tages 10 omWA.
a) Bestem genstandens omlgbstid og vinkel- hastighed. b) Bestem genstandens hastighed. c) Bestemd en acceleration genstanden er udsat for. d) Bestem kraftpivirkningen af genstanden


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2013 af mathon

a)

           Omløbstiden
                                                   n
                                            T = ---
                                                    t

           Vinkelhastighed
                                                  2π
                                           ω = ----
                                                   T

          Hastighed
                                           v = ω • r
 


                                        


Svar #2
04. september 2013 af hans1995 (Slettet)

Hva med de andre


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2013 af mathon

b)

          Acceleration
                                                  
                                            a = ω2 • r

          Kraft
                                                  
                                            F = m • ω2 • r


Skriv et svar til: Hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.