Matematik

Mursten-aflevering

06. september 2013 af AnnaLouse (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle sammen.

Jeg har brug for hjælp til en opgave, der lyder sådan her:

Tegn et diagram, der viser fordelingen af de nybyggede boliger på de tre typer i 2006

Fritliggende enfamiliehuse: 10 500

Række-,kædde- og dobbelthuse 7 000

Lejligheder i flerfamiliehuse 12 500

Boliger i alt 30 000

P.s det er et cirkel diagram.

Jeg skal bruge hælp til at finde ud af, hvad det er jeg skal gøre!


Svar #1
06. september 2013 af AnnaLouse (Slettet)

Skal jeg f.eks. sige 10 500/ 30000*3,6 ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2013 af Krabasken (Slettet)

10500 / 30000 * 360 grader

osv.

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2013 af Gliates (Slettet)

#0

Dit bud er næsten korrekt

10500/30000*360 = 126º

7000/30000*360 = 83.999988º

12500/30000*360 = 149.99997º

= 360º

Hvis du ligger de tre resultater sammen, så giver det 360º .. På den måde kan du tjekke det om det er rigtigt

-

Spørg endelig, hvis du ikke ved hvordan man laver det på Excel eller i hånden :]


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2013 af Krabasken (Slettet)

# 3

lægger -

ikke ligger

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. september 2013 af Gliates (Slettet)

#4

Er der bevægelse i sætningen? ..


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Ja - du flytter dem hen under hinanden og adderer dem

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. september 2013 af Erik Morsing (Slettet)

Du skal bare vise fordelingen i et diagram. Så tegn et stolpediagram. Det går jeg ud fra, at du har haft.


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. september 2013 af Gliates (Slettet)

#6
Det er helt korrekt :]

#3 skal ændres til lægger!


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Se vedhæftede -

:-)

Vedhæftet fil:000.PNG

Skriv et svar til: Mursten-aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.