Fysik

Kinematik

08. september 2013 af inddd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle, som kan hjælpe med mig med den vedhæftede opgave?


Svar #1
08. september 2013 af inddd (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. september 2013 af mathon

a)

        data:    abil = 1,6 m/s2        vtraktor = 5 m/s

                      bilen har kørt        =       traktoren har kørt

                       (1/2) • a • t2          =            vtraktor • t    
 

        som ved indsættelse giver

                      (1/2) • (1,6 m/s2) • t2          =            (5 m/s) • t          t > 0 

        hvoraf t beregnes


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. september 2013 af mathon

b)

bilens slutfart
                              vbil = a • t

afstanden fra
mødepunkt til
lyssignal

                            s = vtraktor • t 


Skriv et svar til: Kinematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.