Fysik

Luftens Tryk

09. september 2013 af Yawnz (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! jeg er lidt i tvivl over dette spg, hvilket er det rigtige svar? 

Hvordan er enheden 'bar' defineret?

Vælg en:
a. 1 bar = 13 kg/m
b. 1 bar = 100 kPa
c. 1 bar = 1 atm
d. 1 bar = 54 N
e. 1 bar = 760 mm Hg

Mange tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2013 af mathon

       1 bar = 100 kPa


Svar #2
09. september 2013 af Yawnz (Slettet)

Mange tak!


Skriv et svar til: Luftens Tryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.