Matematik

Procent

11. september 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hej!

Hvor meget er følgende tal i forhold til 20 og i forhold til 5 (angiv svaret i procent)

Fx. 4

20 = 20% 

5 = 80%

Jeg forstår det ikke..

Håber nogen kan hjælpe :)

På forhånd, tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Tallet 4 i forhold til tallet 20 udgør brøkdelen 4/20 . Udtryk den brøk i %.

4/20 = 20/100 = 20% .


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. september 2013 af mathon

i forhold til 20:

                         4/20 = 20/100 = 20%

                         20/20 = 100/100 = 20%

                         5/20 = 25/100 = 25%

                        


Svar #3
11. september 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Så jeg skal få nævner til at være 100?


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. september 2013 af mathon

i forhold til 5:

                         4/5 = 80/100 = 80%

                         20/5 = 400/100 = 400%

                         5/5 = 100/100 = 100%


Brugbart svar (1)

Svar #5
11. september 2013 af mathon

Så du skal forlænge for at få nævneren = 100.

Antal hundrededele = antal procent.


Svar #6
11. september 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

NÅÅÅÅRH! Nu ved jeg hvor du henne ;)

Taaaaaaak!


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. september 2013 af rabia2990 (Slettet)

man siger bok også får du resultatet:)


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.