Matematik

Et overvågningsfly

14. september 2013 af MattW (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et overvågningsfly, der ved hjælp af en radar overvåger flytrafik i luftrummet under sig, befinder sig i punktet P i højden 10 km over jordoverfladen.
På figuren ses en skitse af situationen, hvor cirklen er et tværsnit af Jorden.
Punkterne S og T angiver yderpunkterne af det område flyets radar kan dække.

- Bestem afstanden mellem S og T
- Bestem længden af buen fra S til T

Der er også et billede af opgaven :)
Problemet er at jeg sucker så fucking meget til det her, at det slet ikke kan beskrives..

Vedhæftet fil: IMG_1442.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2013 af mathon

               |SP|2 = (r+10)2 - r2


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2013 af SuneChr

# 0

Prøv selv at kigge på forskellige "ting" :

|PC|
Der, hvor  |PC|  skærer  |ST|
kordeformlen
pilhøjdeformlen
Pythagoras
evt. andet ..........

Dit farverige sprog klæ'r SP
"sucker så fucking"


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2013 af mathon

#1
 

               |SP|2 = (r+10)2 - r2

               (r - p)2 + (k/2)2 = r2      hvor p er pilhøjden og k er kordelængden


Svar #4
15. september 2013 af MattW (Slettet)

Forstår det stadigvæk ikke?!?!


Skriv et svar til: Et overvågningsfly

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.