Matematik

Matematik- ligning

14. september 2013 af amalieschmidt123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan løser jeg denne ligning?? :)))

5X/17=21 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Gang med 17, og divider med 5, på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2013 af Qliver (Slettet)

5X / 17 = 21 => 5X = 17*21 => X = 17*21/5 = 71,4


Skriv et svar til: Matematik- ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.