Fysik

Standtennis

16. september 2013 af Rasmuslarsenjylland (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle,

Nogen der kan hjælpe mig med vedhæfte opgave?

Vedhæftet fil: stangtennis.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2013 af mathon

Tegn det og indse,
at tyngdekraft m•g skal levere komposanten, der modvirkes af snorkraften og centripetalkraften.

a)

Du har så
                         tan(52º) = Fc/(m·g)

                         Fc = tan(52º) · (m·g)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2013 af mathon

b)

                        Fc = tan(52º) · (m·g) = m·(v2/r)

                                tan(52º) · g = v2/r…


Skriv et svar til: Standtennis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.