Matematik
intergralregning
Hej allesammen har følgende spg og opgaven er vedhæftet .
Jeg vil hører om man først skal finde stamfunktionen som jeg har fundet til at være lnx+k+x^2
Svar #1
16. september 2013 af Andersen11 (Slettet)
Ja, det er korrekt. Man finder først en stamfunktion, og indsætter så integralets grænser i stamfunktionen.
Hvis F(x) er en stamfunktion til f(x), er
a∫b f(x) dx = F(b) - F(a)

Svar #2
16. september 2013 af sislio (Slettet)
hmm ln(1)+k+1^2=1
og ln(2)+2^2=4.6
det giver lidt nogle underlige tal
1-4.6=-3.6
Svar #3
16. september 2013 af Andersen11 (Slettet)
#2
Angiv det eksakte resultat først.
2∫1 ((1/x) + 2x) dx = ln(1) + 12 - (ln(2) + 22) = -3 - ln(2)
Skriv et svar til: intergralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
