Matematik

matematik opgave

17. september 2013 af crullee (Slettet)

Hej alleseammen er der en der kan hælpe med opgave B som er vedhæftet, har lavet opgave A


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2013 af SuneChr

Beregn, v.h.a. CAS


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2013 af hesch (Slettet)

a)  Bestem max decelleration for a(t),  0 ≤ t ≤ 140 ud fra:

d a(t) / dt = 0


Svar #3
17. september 2013 af crullee (Slettet)

skal jeg så isolere t i funktionen?


Svar #4
17. september 2013 af crullee (Slettet)

giver det 384.466169?


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. september 2013 af SuneChr

b)   Jeg får, v.h.a. numerisk integration
      Severity Index  =  982726  for T = 140 ms
      (men tjek det, jeg kan ha' regnet galt).


Svar #6
17. september 2013 af crullee (Slettet)

jeg kan slet ikke udregne det når jeg indsætter det som i tråd #1


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. september 2013 af SuneChr

Måske denne version er lettere at indtaste


  
=         


Svar #8
17. september 2013 af crullee (Slettet)

jeg får det til dette?:S


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. september 2013 af SuneChr

# 8
Du opererer med to ukorrektheder:


 

Vedhæftet fil:SP 1709131555.PNG

Svar #11
17. september 2013 af crullee (Slettet)

Jeg skriver det således men den udregner det ikke 


Brugbart svar (0)

Svar #12
17. september 2013 af SuneChr

# 11


Hvor stammer faktor  140  fra  ?
140  er jo øvre integrationsgrænse.
Har du læst de foregående indlæg?


Svar #13
17. september 2013 af crullee (Slettet)

ja men når jeg prøver at udregne nedestående viser den resultatet i #11


Brugbart svar (0)

Svar #14
17. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Din talværdi er ret tæt på. Jeg får SI = 982847,7 med Simpson og mere end 250 inddelinger.

Her er en numerisk kvadraturmaskine man kan more sig med

http://people.hofstra.edu/stefan_waner/realWorld/integral/integral.html

Folk kan vel også regne den på deres lommeregnere?


Brugbart svar (0)

Svar #15
17. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#13

Du bruger en variabel t i funktionen, men integrerer efter x ??


Skriv et svar til: matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.