Musik

Linær funktion

18. september 2013 af Glorious (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg sidder og har lidt problemer med at løse denne opgave:

"En linær funktion er givet ved f (x) = 3x-7.

Bestem f (2), og løs ligningen f (x) = 17"

Jeg håber på at der er nogen der kan forklare mig, hvordan jeg skal løse denne. :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2013 af mathon

                  f(2) = 3•2 - 7

.

                  f(x) = 3•x - 7 = 17


Skriv et svar til: Linær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.