Fysik

HJÆLP MIG PLEASE - STRØMKREDS

19. september 2013 af xx-cool_girl-xx (Slettet) - Niveau: C-niveau

Spændingen over modstandene er 7V. Strømstyrken gennem begge modstande er 1 A. Hvad er V1 og hvad er V2. brug ohms lov.

Jeg ved at Ohms lov er U=R*I.

men jeg har ingen idé om hvordan jeg skal løse opgaven. Hvis der er en der kan hjælpe mig ville i virkelig redde min dag.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2013 af peter lind

For hver af modstandene kender du modstanden og strømstyrken, så du kan bruge Ohms lov til at finde spændningsforskellene.  I den første er R= 2Ω og I = 1 A så U = 2Ω*1A   fortsæt selv med resten


Skriv et svar til: HJÆLP MIG PLEASE - STRØMKREDS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.