Matematik

Komplekse tal

22. september 2013 af Simon888 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Nogen der kan give et hint til vedhæftede opgaver?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2013 af peter lind

Kunne du ikke få billedet  ind så det var mere læselig ?

b) omskriv højre side til poære koordinater

c) Brug 0 reglen


Svar #2
22. september 2013 af Simon888 (Slettet)

Okay, får man så i b) at z = ln(2) * e^i(pi/6) + 2npi , n tilhører mængden af heletal

Og i c) at z = o v z = ln(2) * e^i(pi/6) + 2npi

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Se eventuelt https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1381987 og den tråd, hvortil der henvises der.


Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.