Matematik

Matematik opgave

24. september 2013 af Gomar (Slettet) - Niveau: B-niveau

En hønsegård skal være rektangulær og 4m længere end bred. Arealet skal være 20m2. Hvad skal sidelængderne være?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2013 af PeterValberg

Det drejer sig om to ligninger med to ubekendte.
Ud fra de givne oplysninger skal du opstille to ligninger,
som du bruger til bestemmelse af hønsegårdens dimensioner
(længde og bredde)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2013 af mathon


                      bredde              længde               areal
                         x                     (x+4)             x•(x+4) = 20

       løs
                     x•(x+4) = 20  og  x > 0


Svar #3
24. september 2013 af Gomar (Slettet)

Skal jeg løse ligningen 

                     x•(x+4) = 20  og  x > 0

for at få svaret opgaven eller kan jeg nøjes bare med forklaringen til opgaven??


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2013 af PeterValberg

Ved at løse ligningen i #3 får du hønseburets bredde
bestem herefter længden

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. september 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med.


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.