Matematik

løs: 0,339174x^1,99145 = 3,63x - 3,3

27. september 2013 af Dl86 (Slettet)

Hej.

Jeg skal løse følgende ligning:

 0,339174x^1,99145 = 3,63x - 3,3

jeg er kommet lidt af vejen (tror jeg) og har fået:

x = (0,339174x^1,99145 +3,3)
                     3,63

På forhånd tak.

Håber der er nogen der kender løsningen

Vh


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2013 af mathon

             0,339174x1,99145 = 3,63x - 3,3         skal løses med CAS-værktøj.

             solve(0.339174x^1.99145 = 3.63x - 3.3,x)


Skriv et svar til: løs: 0,339174x^1,99145 = 3,63x - 3,3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.