Fysik

Tilført varme

27. september 2013 af Dilara1 (Slettet)

Hej, hvordan beregne man den tilførte varme altså Delta_E, ligningen er: Delta_E = P*t

Er det bare effekten som i det her tilfæde er 300 W * den gennemsnitlige tid ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2013 af Lone110 (Slettet)

 Du udregner hvor meget energi varmelegemet har tilført ved at bruge E_tilført,elektrisk = P*t = 300W*Tiden = ? Joule
 


Svar #2
27. september 2013 af Dilara1 (Slettet)

Jamen den tid, er det den gennemsnitlige tid, fordi det jeg sådan set skal udregne er vand specifikke varme kapacitet, så jeg har taget tid hver 20 sekund i 200 sekunder?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2013 af hesch (Slettet)

#2:  Du kan i princippet bruge

ΔE20sek = P * 20s

eller

ΔE200sek = P * 200s

 som du vil. I teorien skulle det blive det samme.


Skriv et svar til: Tilført varme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.