Matematik

Skal bare lige være sikker!

29. september 2013 af Dybdal55 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvis man har fem 25-ører og fire 50-ører

Har man ikke 3 kr, og 75 øre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2013 af 123434 (Slettet)

1kr=100 øre

25øre*5=1 kr og 25 øre

4*50øre=2 kr 

1,25+2=3,25


Skriv et svar til: Skal bare lige være sikker!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.