Matematik

Brøker.

01. oktober 2013 af NannaDanvel (Slettet) - Niveau: 7. klasse

______

Jeg har brug for en metode til at regne med brøker * tal. Kan i hjælpe? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. oktober 2013 af mathon

         a          a•c
        --- • c = ---- 
         b           b


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2013 af mette48 (Slettet)

Helt tal gange brøk    gang med det hele tal i tælleren og lan nævneren stå

forkort derefter eller omskriv uægte brøk til blandet tal


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. oktober 2013 af mathon

         1              1•171    171
        --- • 171 = -------  = ---- = 57
         3                 3          3


Skriv et svar til: Brøker.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.