Matematik

Integrale

04. oktober 2013 af Ecc0 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal bestemme den partikulere løsning til differentialligningen:

dM/dt+3/(4000+t)=6

Jeg vil gerne bruge panserformlen, dog skal jeg bestemme intagralet til f(t)=3/(4000+t), før jeg kan gå i gang med det. Kan jeg få nogle hints, for jeg kan ikke rigtig komme igang? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

F(t) = 3 ln(4000 + t)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2013 af mathon

           M(t) = 6t - 3•ln(4000+t) + k


Skriv et svar til: Integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.