Fysik

hvor høj er luftsøjlen hvis densitet(h)=konstant?

10. oktober 2013 af Tulmus (Slettet) - Niveau: B-niveau

har omregnet massen af luft på 1m = 10315,7 kg, og nu skal jeg finde ud af, hvor høj denne luftsøjle er, hvis det antages af ρ(h)=konstant... 

Håber der er en, som kan hjælpe :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2013 af peter lind

Masse m = ρV = ρA*h    A arealet, h højden


Svar #2
10. oktober 2013 af Tulmus (Slettet)

det forstår jeg ikke helt.. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2013 af peter lind

Hvad forstår du ikke ?


Svar #4
10. oktober 2013 af Tulmus (Slettet)

at man kan finde højden ved at sige ρ*A*h :) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. oktober 2013 af peter lind

Jeg forstår ikke dit problem. Jeg bruger jo bare definitionen på massefylde og kendt sætning om rumfang


Skriv et svar til: hvor høj er luftsøjlen hvis densitet(h)=konstant?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.