Matematik

matematik H

13. oktober 2013 af Laurawedel (Slettet) - Niveau: 7. klasse

På et døgn renser nyrerne ca 1.800 liter blod. Hvor meget blod renses der på en time?

-tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2013 af Stats

Et døgn består af 24 timer...

1 Time · 24 = 1 Døgn

På et døgn renser nyrerne ca 1800 liter blod. Hvor meget blod renses så på en time.

1 Døgn = 1800 liter blod

1 Time · 24 = 1800 liter blod

1 Time = 1800 liter blod / 24

1 Time = 116.66 liter blod 

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. oktober 2013 af Stats

# 0 Der er lavet regnefejl i #1 der skulle have stået

1 Time = 75 liter blod

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: matematik H

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.