Matematik

afrund

13. oktober 2013 af Laurawedel (Slettet) - Niveau: 7. klasse

0,666666666666666666 til ro decimaler

-tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. oktober 2013 af ramobaro

du afrunder det til 0.67


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. oktober 2013 af SuneChr

# 0
Regel for afrunding af decimalbrøk, T ,  til n decimaler:
T  =  0,d1d2d3d4..... 
Hvis   dn+1 < 5    så   T  =  0,d1d2.....dn
Hvis   dn+1 ≥ 5    så   T  =  0,d1d2.....(dn+1)
 


Skriv et svar til: afrund

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.