Biologi
Abiotisk & biotisk
02. november 2005 af
MinMads (Slettet)
Hvad betyder abiotisk og biotisk? =S
Svar #1
02. november 2005 af | Sveegaard | (Slettet)
Abiotisk = uorganisk (ammomiak, gødningssalte mv)
Biotisk = organisk (jaah, alt, hvad der kan forbrændes)
Biotisk = organisk (jaah, alt, hvad der kan forbrændes)
Skriv et svar til: Abiotisk & biotisk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
