Matematik

Rapport

15. oktober 2013 af LeonhardEuler - Niveau: A-niveau

Goddag Studieportalen

Jeg har skrevet min første (dog stadig halvfærdig) matematik rapport i Latex. Jeg håber derfor at kunne få kritik af layout og henvisning til noget i teksten, der muligvis skulle være ''ukorrekt matematisk''. 

Tak på forhånd. 

(Bemærk- Hvis jeg har skrevet noget forkert, så henvis mig til stedet. Jeg vil i første omgang selv forsøge at rette det)


Svar #1
15. oktober 2013 af LeonhardEuler

Her


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du skal lade være med at kalde den naturlige logaritmefunktion for In(x) (med stort bogstav i). Den skrives
ln(x) (med lille bogstav L). Dette fik du også at vide i en tidligere opgavetråd. Det går igen i hele din rapport. Man vil skrive, for eksempel

Bemærk, at standardfunktioner som ln, log, sin, cos sættes med normal font og ikke kursiv font, som er forbeholdt variabelnavne.

Når variable som a og n omtales i tekst, sættes disse også med kursiv.

Sørg for at venstrejustere teksten.

Lad være med at kalde en definition kompleks, når den ikke har noget med komplekse tal at gøre.

Det er ikke korrekt, at skrive c = xaa√c = x . Man kan kun slutte a√c = x ⇒ c = xa .

Det forekommer lidt malplaceret på side 3 at omtale kvadratrod af et negativt tal.

På dansk hedder det multiplikation, ikke multiplicering.

På side 6 er det forkert at tale om "n antal gange" og "n antal led", når det nu er ax , der betragtes.

På side 7 er det noget vrøvl at skrive, at den naturlige logaritmer er defineret som f(x) = xn . Skriv en ordentlig, sammenhængende forklaring. Det er også (nederst side 7) forkert at bruge ∨ i stedet for ordet "eller". Symbolet ∨ bruges til at kombinere logiske udsagn.

De sidste par sider indeholder specielt mange grammatiske fejl og stavefejl.


Svar #3
16. oktober 2013 af LeonhardEuler

Tusind tak Andersen11.


Skriv et svar til: Rapport

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.