Matematik

matematiiiik

20. oktober 2013 af nora111 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvis det varer 6 timer at fylde  af et svømmebassin, hvor lang tid varer det så, inden bassinet er helt fyldt?

er virkelig lost her.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2013 af Stats

Skriv lige hele opgaven tak :)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
20. oktober 2013 af nora111 (Slettet)

Hvis det varer 6 timer at fylde 3/5 af et svømmebassin, hvor lang tid varer det så, inden bassinet er helt fyldt?

undskyld glemte lige 3/5.
håber du kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2013 af Wallgren (Slettet)

Jeg ville mene at det tager 10 timer, eftersom at 1/5= I kommatal svarer til 0,2., dermed 2 timer, 2/5= 0,4=4 timer osv.. :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2013 af Stats

k·(3/5)=1

k=5/3

6t = 3/5

6t · (5/3) = (3/5) · (5/3)

30t/3 = 1

10t = 1

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: matematiiiik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.