Matematik

matematik ligning

22. oktober 2013 af abieshanmanoharan (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej. hvordan regner man ligningen            x+2/6  -7 = x 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2013 af SuneChr

Mener du
(x + 2) / 6  - 7  =  x    ?
Da kan du med fordel gange med 6 på begge sider af lighedstegnet.


Svar #2
22. oktober 2013 af abieshanmanoharan (Slettet)

såå du vil ha der står 6x = 6x+12 -7?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2013 af SuneChr

Jeg ved ikke, om jeg vil ha', men multiplikationen er
(x + 2) - 42  =  6x
Reducér og find x.


Skriv et svar til: matematik ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.