Matematik

Kilometer

24. oktober 2013 af Derya2990 (Slettet)
En Ironman er en Triathlon bestående af
- 2,4 miles svømning
- 180 km cykling
- et maratonløb 1 mile = 1,609 km
Et maratonløb er på = 42,195 km
Beregn, hvor mange kilometer der skal svømmer i en Ironman ???

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2013 af mathon

    1 mile = 1609,34 m


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2013 af SuneChr

Når 1 mile =1,609 km

2,4 miles være
2,4·1,609 km  =  .............. km


Svar #3
24. oktober 2013 af Derya2990 (Slettet)

Taak:)

Skriv et svar til: Kilometer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.