Matematik

Procent

25. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hej!

Opgaven lyder:

I en by er 20% af befolkningen arbejdsløse.

Det svarer til 9000 mennesker. Hvor stor er byens befolkning?

Jeg kender svaret - men vil gerne have fremgangsmåden..

Nogen der vil hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

20%=9000

100%=9000/20*100


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2013 af SuneChr

20%  =  1/5
Hvis 1/5 svarer til 9000
svarer 1/1  til  5·9000


Svar #3
25. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Ak - tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2013 af exatb

x * (20/100) = 9000

x = 9000 / (20/100)


Svar #5
25. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.