Matematik

kvadratrod grænse

26. oktober 2013 af arto460 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Der gælder lim_n->∞[√x_n]->0 <=> lim_n->∞[x_n]=0 ikke?
Hvordan vises det? Er det fordi kvadratroden er kontinuert? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2013 af Krabasken (Slettet)

Der er ikke noget, der hedder limn --> (altså limn går mod).

Enter siger man at n går mod ....

eller at limn ER ....

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Prøv at formulere det forståeligt. 

Er det givet, at limn→∞ √(xn) = 0 , og så skal man vise, at der gælder limn→∞ xn? = 0   ?


Svar #3
27. oktober 2013 af arto460 (Slettet)

Jeg skrev, at det gælder, for det er jeg ret sikker på der gør. Men er det fordi, at kvadratroden er kontinuert? 


Skriv et svar til: kvadratrod grænse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.