Matematik

Moms regning

27. oktober 2013 af asbj0907 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, jeg er stødt på en opgave i en matematik aflevering, som jeg simpelthen ikke aner hvordan jeg skal løse. 
Opgaven lyder sådan: 
En vare koster 62 kroner med moms – hvad er prisen før moms

Hvis nogen kunne komme med lidt, hjælp ville det være rart, tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2013 af mathon

                     Pincl = 1,25 • Pexcl

                           Pexcl = Pincl / 1,25  =  Pincl • 0,80


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

x*1,25 = 62 kr

<=>

x = 62 kr/1,25 =


Skriv et svar til: Moms regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.