Fysik

bevægelsesmodstand

31. oktober 2013 af sahlberg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Fbev=Epot-Ekin/delta s hjælp kan ikke finde ud af at udlede denne formel.

ar fået til opgave i fysikforsøg i kinetisk energi at udlede denne formel. kan nogen hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2013 af hesch (Slettet)

Paranteser:

Fbev = ( Epot - Ekin ) / Δs     ( ellers passer enhederne ikke )

Så du skal vise:

Fbev = ΔE / Δs


Skriv et svar til: bevægelsesmodstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.