Biologi
Autostrof/heterostrof økologi
06. november 2005 af
Phoenik (Slettet)
Hej
Jeg har en aflevering, som jeg har problemer med.
Jeg har en tabel:
A=regnskov.
B=mark med enårig afgrøde.
BPP: A: 188. B: 102.
Autostrofe organismers respiration: A: 134. B: 38.
Heterostrofe organismers respiration: A: 54. B: 3.
Opg. 1: Beregn NPP, og forholdet mellem NPP og de heterostrofe organismers respiration i begge systemer.
Opg. 2: Hvilke forskelle mellem de to økosystemer forklarer forskellen i resultaterne?
For regnskoven giver det et mærkeligt forhold, hvis jeg minuser begge respirationer, giver det 0.... hvad gør jeg forkert?
Til opg. 2 tænkte jeg på om det havde noget med jordforholdene at gøre, samt dyrelivet?
Jeg er på bar bund. I behøver ikke give mig facit, jeg ønsker kun guidelines.
Tak!
Jeg har en aflevering, som jeg har problemer med.
Jeg har en tabel:
A=regnskov.
B=mark med enårig afgrøde.
BPP: A: 188. B: 102.
Autostrofe organismers respiration: A: 134. B: 38.
Heterostrofe organismers respiration: A: 54. B: 3.
Opg. 1: Beregn NPP, og forholdet mellem NPP og de heterostrofe organismers respiration i begge systemer.
Opg. 2: Hvilke forskelle mellem de to økosystemer forklarer forskellen i resultaterne?
For regnskoven giver det et mærkeligt forhold, hvis jeg minuser begge respirationer, giver det 0.... hvad gør jeg forkert?
Til opg. 2 tænkte jeg på om det havde noget med jordforholdene at gøre, samt dyrelivet?
Jeg er på bar bund. I behøver ikke give mig facit, jeg ønsker kun guidelines.
Tak!
Skriv et svar til: Autostrof/heterostrof økologi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
