Matematik

Find det manglende tal

05. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

10 11 12 13 14 15 16 17 20 22 24 xx 100 121 10000

Så nu spørger jeg jer eksperter. Hvad er det manglende tal??? Og hvorfor er tallet netop denne værdi? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

31

Du har en serie, der består af tallet 16 skrevet i forskellige talsystemer.

10 = 16 skrevet i 16-talssystemet

11 = 16 skrevet i 15-talssystemet

12 = 16 skrevet i 14-talssystemet

osv

xx = 16 skrevet i 5-talssystemet


Svar #2
13. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

Tak skal du have :)


Skriv et svar til: Find det manglende tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.