Matematik

differentiation

08. november 2013 af inddd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis man differentier f(x)= 1 -e-0,1x

, bliver det så til: 
f'(x)=0,1*-e0,1x ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

Næsten rigtigt.

f(x) = 1 - e-0,1x

f ' (x) = 0 - e-0,1x *( - 0,1) = 0,1 * e-0,1x


Svar #2
08. november 2013 af inddd (Slettet)

Hov ja, men mange tak.

Jeg har endnu et spørgsmål:

Er det muligt at gange 3,1x5 * e-0,6x sammen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

Ja, man kan vel gange alt muligt sammen.


Svar #4
08. november 2013 af inddd (Slettet)

Hvordan ganger man så udtrykket samme?


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

Jeg tror ikke, at det kan skrives mere simpelt.


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2, #4

Det er allerede ganget sammen, som du har skrevet det der, og det kan ikke reduceres yderligere.


Skriv et svar til: differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.