Fysik
Accelerationspåvirkning
07. november 2005 af
Stjerner (Slettet)
Kan man godt sige det?
I denne forbindelse:
"F=m*a
Den eneste 'accelerationspåvirkning' på bolden er tyngdekraften, derfor kan formlen skrives:
F=m*g, hvor g er tyngdeaccelerationen"
I denne forbindelse:
"F=m*a
Den eneste 'accelerationspåvirkning' på bolden er tyngdekraften, derfor kan formlen skrives:
F=m*g, hvor g er tyngdeaccelerationen"
Svar #3
07. november 2005 af Stjerner (Slettet)
Hvorfor er summen af alle kræfter, der påvirker et legeme, nul?
Gælder det kun for stilletstående legemer?
Gælder det kun for stilletstående legemer?
Svar #4
07. november 2005 af fixer (Slettet)
#0 Nej, det kan man ikke sige. Legemer påvirkes af kræfter hvilket afstedkommer acceleration. Den rette formulering er således blot at tyngdekraften er den eneste kraft på legemet.
#3
Det er de sandelig heller ikke. Det gælder kun legemer i hvile eller jævn retlinet bevægelse, jvf Newtons første lov.
#3
Det er de sandelig heller ikke. Det gælder kun legemer i hvile eller jævn retlinet bevægelse, jvf Newtons første lov.
Skriv et svar til: Accelerationspåvirkning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
