Fysik

Opvarme.

09. november 2013 af jihudsif (Slettet)

Man skal nu opvarme 0,25-L vand i en vandvarmer.. Begyndelsestemperaturen er altså 8*C og sluttemperaturen skal være 100*C

1) Nu skal du finde varmekapaciteten C af vandet i vandvarmeren.

Hvilken formel skal jeg bruge? = evt:

C = Q/(T2-T1)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Varmekapaciteten for vandet er

C = cvand·mvand

hvor cvand er den specifikke varmekapacitet for vand, og mvand er vandets masse.


Skriv et svar til: Opvarme.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.